Rendelésre

Prozone® ózongenerátor - légtisztító, szagsemlegesítő szolgáltatás

Leírás

A PROZONE Ózongenerátor elpusztítja a levegőben terjedő vírusok és baktériumok 99,5%-át! 

Ezzel folyamatosan fertőtlenítve a légteret!


Használata kifejezetten ajánlott vírusos időszakokban, de a levegő tisztítás és szagsemlegesítés egész évben fontos!

A PROZONE® ózongenerátor szolgáltatás célja a zárt terek folyamatos szagtalanítása, szagmentesítése valamint a levegő minőségének javítása, fertőtlenítése olyan módon, ami sem az emberre, sem pedig a környezetre nem jelent veszélyt.

Különösen jól alkalmazható olyan területeken, ahol sok ember fordul meg egyszerre és fontos az esetleges kellemetlen szagok semlegesítése és a levegő folyamatos szűrése. Ezeken a helyeken ugyanis gyakran jelent gondot a helyiségek rossz szellőzése.

 

Hova ajánljuk?

Például:

- edzőtermek

- irodák

- éttermek, konyhák 

- szállodák

- állatorvosi rendelők

- gondozóházak, idősek otthona

- egészségügyi intézmények, várótermek

-benzinkutak

-üzletek … stb.


6 érv az ózongenerátor mellett:

- Automatikusan semlegesíti a kellemetlen szagokat.

- Megsemmisíti a káros mikroorganizmusokat.

- A levegőben előforduló vírusok 99,5%-át elpusztítja.

- Egyszerűen és gyorsan felszerelhető.

- Programozható változatban is.

- Az első olyan ózongenerátor, amely a megfelelő TÜV engedélyekkel rendelkezik.


A PROZONE® automatikus ózongenerátort és szagsemlegesítőt arra tervezték, hogy a legkülönfélébb helyszíneken megszüntesse a kellemetlen szagokat és elpusztítsa a levegőben terjedő vírusok 99,5%-át.


Hogyan működnek a hagyományos ózongenerátorok?

A legtöbb ózongenerátor működési elve, hogy a helyiség levegőjét telíti ózonnal és ott elpusztítja a levegőben lévő mikroorganizmusokat.

Mivel a nagy mennyiségű ózon mérgező, a helyiségben vele egy időben senki nem tartózkodhat, a munkahelyet ez időre le kell zárni ( még az irodai növényeket is át kell vinni másik helyiségbe), a művelet után alapos szellőztetés szükséges, hogy az ott tartózkodás újra biztonságos legyen. 

Ezzel szemben a Prozone...

A SanOdor Prozone berendezés kis mennyiségben állít elő ózont a berendezés belsejében. Működése során "átkeringeti" magán a helyiség levegőjét, így elpusztítja a káros mikroorganizmusokat ( baktériumok, vírusok) amikkel érintkezésbe kerül, fertőtleníti a levegőt és lebontja a szagokat okozó összetevőket.

A berendezésből távozó levegő, mikroorganizmus és szagmentes lesz! 

A berendezést kb. 250  cm magasra helyezik kollégáink, így a készülékből távozó minimális mennyiségű ózont nem lélegzik be közvetlenül a helyiségben tartózkodók.

A munka zavartalanul és biztonságosan folyhat a készülék használatával egy időben is, így a folyamatos fertőtlenítés biztosított úgy is, hogy a helyiségben éppen tartózkodnak emberek. 

Kifejezetten jól alkalmazható az éttermekből és konyhákból származó ételszagok semlegesítésére, edzőtermek, állatorvosi rendelők szagtalanítására valamint vírusos időszakban a levegő tisztítására, fertőtlenítésére!

A készülék egyedüliként kapta meg a TÜV SÜD „BS / EN60335 parts 1 and 2” engedélyeket.


A PROZONE® ózonos szolgáltatás részeként technikusaink 4 hetente ellenőrzik a készülékek működését, elvégzik az esetleg szükséges karbantartását, a félvezető felület időszakos cseréjét és a berendezés tisztítását.

Egy készülékkel 150 m3 teret lehet tisztítani és szagmentesíteni, ez természetesen függ a szag intenzitásától is.


A szolgáltatáshoz díjmentesen kérhető egy figyelemfelkeltő matrica.  A matricák kiragaszthatóak, bármilyen felületre pl. kirakat üvegre, bejárati ajtóra.

Céljuk, hogy tájékoztassák a betérőket arról, hogy a helyiségben folyamatos levegőtisztítás zajlik, így a bent tartózkodás, a vásárlás vagy az ügyintézés biztonságos.


Használja a Prozone ózongenerátort ügyfelei bizalmának megtartására, munkatársai egészségének megóvására a koronavírus idején is! 

Jelentkezzen díjmentes helyszíni felmérésünkre az űrlap kitöltésével!
Kérdése van?  Írjon bátran:  sanodor@sanodor.hu 
Telefon: +3612261496


Képek