Használt maszk és védőkesztyű gyűjtő szolgáltatás

Készleten

Használt maszk és védőkesztyű gyűjtő szolgáltatás

Használt maszk és védőkesztyű gyűjtő szolgáltatás leírása

Használt maszk és védőkesztyű gyűjtő szolgáltatás


A SanOdor kesztyű és maszk gyűjtődoboz szolgáltatás célja, a használt higiénia maszkok és védőkesztyűk megfelelő összegyűjtése és elszállítása megsemmisítésre.


A vírus elleni védekezésre használt arcmaszkok és egyszer használatos gumikesztyűk nem újrahasznosíthatóak, így nem dobhatóak a szelektív hulladékok közé. Megfelelő különgyűjtésük fontos, hogy ne okozzanak további fertőzést!


A SanOdor hulladékgyűjtő dobozok billenő nyílólappal vannak ellátva, hogy a konténerek tartalma ne legyen látható a hulladék bedobásakor. A beépített pedál használatának köszönhetően a konténert nem kell kézzel megérinteni, ezáltal biztosítható a teljes higiénia és elkerülhetőek a keresztfertőzések!


A dobozok kialakításuknál fogva beilleszthetőek, akár szűk helyekre és kisméretű helyiségekbe is.


A szolgáltatás részeként:

Meghatározott időszakonként a SanOdor Kft. munkatársai összegyűjtik a használt konténerek tartalmát és teljesen új, higiénikus, tiszta zsákokat helyeznek vissza a helyükre.


A hulladékgyűjtőt technikus kollégáink ürítik, így a szolgáltatás igénybevétele esetén a megrendelőnek a későbbiekben már nem kell gondot fordítania a veszélyes hulladék eltávolítására és megsemmisítésére.


A legfontosabb higiéniai előírásokat követve a szolgáltatás során munkatársaink gumikesztyűt, maszkot és védőszemüveget viselnek.


A hulladékgyűjtőt minden alkalommal kívül és belül is fertőtlenítik 70% alkoholtartalmú fertőtlenítő folyadékkal!

A gyűjtőbe egy BIOSAN nevű csíraölő anyagot helyeznek, amely biztosítja a HIV és a Hepatitis B vírus teljes elpusztítását épp úgy, mint a többi kórokozó baktérium megsemmisítését közvetlen érintkezés és párologtatás útján.


A gyűjtődobozok tájékoztató matricával vannak ellátva, így könnyen felhívhatjuk az emberek figyelmét arra, hogy ezek a tárolók a használt maszkok és kesztyűk gyűjtésére szolgálnak, egyéb hulladékot ne helyezzenek bele.


Az elszállított hulladék, veszélyes hulladék megsemmisítés formájában kerül ártalmatlanításra.

Hulladék azonosító kódja: 18 01 03

SanOdor Kft. KÜJ száma: 103 135 366

KTJ szám: 102 416 676

 

Gyűjtse Ön is higiénikusan, gyűjtődobozban a használt kesztyűket és maszkokat!

Keresse munkatársainkat elérhetőségeinken vagy jelentkezzen díjmentes helyszíni felmérésünkre.

sanodor@sanodor.hu

+3612261496


A szolgáltatás árakról, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!


Használt maszk és védőkesztyű gyűjtő szolgáltatás értékelései