Hogyan lehet könnyebbé és biztonságosabbá tenni az ételkészítést, tárolást?

Az ételek biztonságos elkészítése létfontosságú.

Az elsődleges oka az ételmérgezéseknek, a nyers hús keresztszennyeződése a fogyasztásra kész élelmiszerekkel.

Hogyan tárolhatóak megfelelő biztonsággal az ételkészítéshez szükséges alapanyagok?

 

A helyes élelmiszer-kezelési gyakorlat magában foglalja:

A keresztszennyezések elleni védelmet

Nem biztonságos ételek, például nyers hús megfelelő kezelését.

Rendszeres és alapos tisztítási folyamatokat, csökkentve a baktériumok növekedésének kockázatát az élelmiszerek tárolására szolgáló területeken.

Az edények, például a fém edények megsérülhetnek az ételkészítés során, és ezzel csökkenhet a védelmi funkciója.

A fagyasztott és hűtött élelmiszerek helyes tárolását

A megfelelő címkézést és beazonosíthatóság biztosítását.

 

 

A Rubbermaid étel és alapanyag tárolására szolgáló megoldásainak teljes választéka lehetővé teszi, hogy jelentősen javítsuk az élelmiszer-tárolási folyamatok hatékonyságát, biztonságát.

 

ProSave alapanyag tároló rendszerek

A ProSave  alapanyag tároló rendszerek javítják a biztonságot és a termelékenységet új, biztonságos tárolóedényekkel, melyet a kisebb és nagyobb összetevők és alapanyagok tárolására találtak ki.


A fedél kialakítása könnyű hozzáférést ( és láthatóságot) biztosít az összetevőkhöz, mind1, hogy polcon vagy előkészítő asztal alatt helyezzük el a tárolókat.

A csúszófedeles kialakítás továbbá, lehetővé teszi az egy kezes használatot is, ha éppen tele lenne a másik kezünk. Az egykezes hozzáférés 65% -os termelékenység javítást eredményezhet.



Minden tárolóhoz külön kis adagoló/mérőkanál tartozik, melynek segítségével az alapanyagok biztonságosan adagolhatóak. A mérőkanál mindig gyorsan hozzáférhető és mivel minden tárolóhoz külön mérőeszköz tartozik, ezzel biztosított az alapanyagok higiénikus tárolása és adagolása.


A mérőpoharat nem kell az adagolón kívül tartani, egyszerűen „felakaszthatóak” a tárolón belül, ezzel pedig elkerülhetőek a keresztszennyeződések.


 A Rubbermaid ProSave rendszerek segítik a HACCP irányelvek betartásában.

 

A FIFO-elvet(First In, First Out) követő kialakítás segíti az összetevők megfelelő forgását, ezzel pedig csökkenthető a pazarlás.

 

 Az elülső és a hátsó fogantyúk elősegítik a tárolók biztonságos és stabil hordozhatóságát, pakolását.

 

Tartós anyagból készülnek, így hosszú évekig jó szolgálatot tesznek, még napi használat mellett is, ez pedig egy ipari konyhán nagy előny.

 

A nagyobb tárolókon kerekek is megtalálhatóak, amik segítik a tárolók gyors mozgatását egyik helyről a másikra.

Nagy kapacitás kicsi helyigény!


Ha korlátozott hely áll rendelkezésre az összetevők tárolására, akkor van egy jó hírünk! Ezek a tárolók szuperül egymásra rakhatóak vagy akár a munkaasztal alatt is tárolhatóak.  Vékony kialakításukkal a szűk helyekre is beférnek. Így kihasználhatunk minden rendelkezésre álló felületet.

 

Könnyen tisztíthatóak, kerekített sarkokkal rendelkeznek.

 

ProSave alapanyag tároló rendszerek biztosítják a sütési /főzési összetevők biztonságos tárolását, mérését és szállítását.  A tárolók szárazon és szennyeződésmentesen tartják alapanyagainkat.


 

Válasszon Rubbermaid ProSave tárolókat az élelmiszer minőségének javítása érdekében!

 

Érdekelnek nagykonyhai eszközeink?
Szeretnél többet megtudni a ProSave tárolókról?

Kattints ide!