Hogyan lehet könnyebbé és biztonságosabbá tenni az ételkészítést, tárolást?
Az ételek biztonságos elkészítése létfontosságú.
Az elsődleges oka az ételmérgezéseknek, a nyers hús keresztszennyeződése a fogyasztásra kész élelmiszerekkel.
Hogyan tárolhatóak megfelelő biztonsággal az ételkészítéshez szükséges alapanyagok?
A helyes élelmiszer-kezelési gyakorlat magában foglalja:
■ A keresztszennyezések elleni védelmet
■ Nem biztonságos ételek, például nyers hús megfelelő
kezelését.
■ Rendszeres és alapos tisztítási folyamatokat, csökkentve a
baktériumok növekedésének
kockázatát az élelmiszerek tárolására szolgáló területeken.
■ Az edények,
például
a fém edények
megsérülhetnek az ételkészítés során, és
ezzel csökkenhet a védelmi funkciója.
A
fagyasztott és hűtött élelmiszerek helyes tárolását
A megfelelő
címkézést és beazonosíthatóság biztosítását.
A Rubbermaid étel és alapanyag tárolására szolgáló megoldásainak
teljes választéka lehetővé teszi, hogy jelentősen javítsuk az élelmiszer-tárolási
folyamatok hatékonyságát, biztonságát.
ProSave alapanyag tároló rendszerek
A ProSave alapanyag tároló rendszerek javítják a biztonságot és a termelékenységet új, biztonságos tárolóedényekkel, melyet a kisebb és nagyobb összetevők és alapanyagok tárolására találtak ki.
A fedél
kialakítása könnyű hozzáférést ( és láthatóságot) biztosít az összetevőkhöz, mind1, hogy polcon vagy
előkészítő asztal alatt helyezzük el a tárolókat.
A csúszófedeles kialakítás továbbá, lehetővé teszi az egy kezes használatot is, ha éppen tele lenne a másik kezünk. Az egykezes hozzáférés 65% -os termelékenység javítást eredményezhet.
Minden tárolóhoz külön kis adagoló/mérőkanál tartozik, melynek segítségével az alapanyagok biztonságosan adagolhatóak. A mérőkanál mindig gyorsan hozzáférhető és mivel minden tárolóhoz külön mérőeszköz tartozik, ezzel biztosított az alapanyagok higiénikus tárolása és adagolása.
A mérőpoharat nem kell az adagolón kívül tartani, egyszerűen „felakaszthatóak” a tárolón belül, ezzel pedig elkerülhetőek a keresztszennyeződések.
A FIFO-elvet(First
In, First Out) követő kialakítás segíti az összetevők megfelelő
forgását, ezzel
pedig csökkenthető a pazarlás.
Tartós
anyagból készülnek, így hosszú évekig jó szolgálatot tesznek, még napi
használat mellett is, ez pedig egy ipari konyhán nagy előny.
A nagyobb tárolókon kerekek is megtalálhatóak, amik segítik a tárolók gyors mozgatását egyik helyről a másikra.
Nagy kapacitás kicsi helyigény!
Ha korlátozott hely áll rendelkezésre az összetevők tárolására, akkor van egy jó hírünk! Ezek a tárolók szuperül egymásra rakhatóak vagy akár a munkaasztal alatt is tárolhatóak. Vékony kialakításukkal a szűk helyekre is beférnek. Így kihasználhatunk minden rendelkezésre álló felületet.
Könnyen
tisztíthatóak, kerekített sarkokkal rendelkeznek.
ProSave alapanyag tároló rendszerek biztosítják a sütési /főzési összetevők biztonságos tárolását, mérését és szállítását. A tárolók szárazon és szennyeződésmentesen tartják alapanyagainkat.
Válasszon
Rubbermaid ProSave tárolókat az élelmiszer minőségének javítása érdekében!